+31 (0)20-26 19 630

Postbus

Kiest u voor een postbus bij Amsterdam Coworking? Dan ervaart u een eigentijdse oplossing voor uw zakelijke vereisten in het bruisende hart van Amsterdam. Of u nu een startende ondernemer,

of een gevestigd bedrijf bent, onze Virtual Office Postbus biedt u alle voordelen van een fysiek kantooradres, zonder de bijbehorende kosten en verplichtingen.

Wat houdt een postbus bij Amsterdam Coworking precies in?

Het proces is uiterst eenvoudig. Wanneer u zich inschrijft voor onze Virtual Office Postbus, ontvangt u een uniek postbusnummer dat u kunt gebruiken voor al uw zakelijke correspondentie. Ons competente team staat paraat om namens u alle post, pakketten en documenten te ontvangen en te beheren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het missen van belangrijke poststukken of het regelmatig wijzigen van uw thuisadres op officiële documentatie.

Kies voor professionaliteit met een postbus in hartje Amsterdam

 

Met Amsterdam Coworking’s postbus geniet u van een professioneel zakelijk adres in een van Europa’s meest dynamische steden. Strategisch gelegen in het centrum van Amsterdam, biedt ons adres u de mogelijkheid om een prestigieuze zakelijke identiteit te creëren, waardoor vertrouwen en geloofwaardigheid worden gewaarborgd bij uw klanten en partners.

Onze overige
services op een rij

  • Bovendien bieden wij aanvullende diensten om uw professionele imago te optimaliseren. Onze Virtual Office pakketten omvatten vaak tevens toegang tot vergaderfaciliteiten, waar u uw klanten en partners in een stijlvolle en moderne omgeving kunt ontvangen. Dit stelt u in staat om indruk te maken en samen te werken, zonder dat u de noodzaak heeft van een fysiek kantoor op eigen locatie.
  • Tevens ondersteunen wij u graag bij het optimaliseren van uw telefoondiensten. Middels onze professionele telefonische antwoordservice kunt u erop vertrouwen dat elk inkomend gesprek wordt beantwoord in de naam van uw bedrijf. Hierdoor verhoogt u uw productiviteit en blijft u belangrijke oproepen ontvangen, zelfs wanneer u onderweg bent.

Wilt u meer weten?

Kies voor de postbus bij Amsterdam Coworking en laat ons u ondersteunen bij het bereiken van nieuwe hoogten met uw onderneming. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen bijstaan in uw zakelijke groei!

Neem contact op
Wijzig taal: