+31 (0)20-26 19 630

Virtual Office KvK

EEN INSCHRIJFADRES VOOR DE KVK OP EEN PRESTIGIEUZE, LUXE EN UNIEKE LOCATIE

Heeft u interesse in een inschrijfadres KvK op een prestigieuze, luxe en unieke locatie, maar dan zonder hoge kosten? Een inschrijfadres voor de KvK is precies wat u nodig heeft. Uw bedrijf is geregistreerd op een representatieve en professionele locatie.

Uw onderneming is geregistreerd in het grachtenpand aan de Keizersgracht in het centrum van Amsterdam. Een inschrijfadres voor de KvK in Amsterdam, met een aantal verschillende diensten voor een vaste prijs.

Wat houdt een inschrijfadres Kamer van Koophandel precies in?

Een prachtig, uniek en zakelijk inschrijfadres voor de KvK (Keizersgracht 391A)

  • Post scan service, voor het doorsturen en bewaren van uw post
  • Maandelijks opzegbaar
  • Optioneel is de telefoonservice, neem contact op voor de voorwaarden
  • 25% korting op onze luxe vergaderruimtes met plek voor 12 tot 20 personen

De voordelen van een inschrijfadres
KvK bij Amsterdam Coworking

Bij het kiezen van een inschrijfadres voor de KvK, profiteert u van een scala aan handige diensten die uw zakelijke activiteiten efficiënter maken. Onze post scan service stelt u in staat om uw post moeiteloos te beheren, of het nu gaat om het doorsturen of bewaren van belangrijke documenten. Hierdoor heeft u geen last meer van een grote poststapel thuis en kunt u kostbare tijd besparen, die u nu kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf.

Een ander voordeel van een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel is dat het u in staat stelt om professioneler over te komen bij uw klanten en partners. Een representatief postadres wekt meer vertrouwen en geloofwaardigheid op dan het gebruik van uw thuisadres. Bovendien, als u verschillende samenwerkingsverbanden heeft, kunt u alles centraal laten afhandelen met één overkoepelend postadres, wat uw administratie vereenvoudigt.

Kies voor onze uitgebreide services

Daarnaast profiteer u ook van de volgende voordelen als u KvK inschrijfadres bij Amsterdam Coworking regelt:

  • Groeit uw onderneming? Uw adres blijft hetzelfde.
  • Bent u vaak op zakenreis? U kunt uw fysieke post op uw laptop of smartphone lezen doordat Amsterdam Coworking uw post inscant en doorstuurt.
  • U bent gevestigd in het buitenland en u wilt daarnaast een vestiging in Nederland openen.
  • Wij sorteren uw post en dat bespaart u tijd!
  • Naast een virtueel kantoor in Amsterdam kunt u bij Amsterdam Coworking ook allerlei andere services krijgen zoals bijv. een receptie, een luxe bureau of een vergaderzaal waar u uw klanten kunt ontvangen!

Bent u geïnteresseerd in een inschrijfadres KvK?

Als u op zoek bent naar een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel op een toplocatie in Amsterdam, met flexibele opties en diverse extra services, dan is Amsterdam Coworking de ideale keuze voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier op onze website, per e-mail of telefoon, als u geïnteresseerd bent in onze diensten of als u nog vragen heeft. Wij staan klaar om u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op
Wijzig taal: