+31 (0)20-26 19 630

Virtual office Amsterdam

Een prestigueus en zakelijk registratie adres in Amsterdam

Het grachtenpand waar uw virtual office zit

Wilt u graag uw inschrijfadres voor de KvK op een representatieve locatie zonder de bijkomende hoge kosten? Dan is een virtual office in Amsterdam te boeken bij Amsterdam Coworking precies wat u zoekt.

Met een virtual office is uw bedrijf gevestigd in een prestigieus grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam centrum met verschillende aanvullende diensten voor een scherpe vaste prijs. Ontdek onze mogelijkheden!

Vanaf €59,- per maand
zonder bijkomende kosten.

Bekijk alle tarieven

Waarom kiezen voor een virtual office in Amsterdam?

Intercom voor het gebouw van jouw virtual office

Met een virtual office in Amsterdam kunt u het prestigieuze adres aan de Keizersgracht (391A) gebruiken als uw officiële kantoor. Vooral als u een startende onderneming heeft is dit erg gunstig; dit geeft uw bedrijf namelijk direct een boost in geloofwaardigheid en reputatie. Op die manier kunt u uw professionele uitstraling behouden zonder dat u de lasten heeft van een fysiek kantoor. Met een virtual office in Amsterdam heeft u toegang tot vergaderruimtes en andere faciliteiten op aanvraag. Hierdoor kunt u flexibel werken en klanten ontvangen op een representatieve locatie.

Bovendien kan het gebruik van een virtual office in Amsterdam uw bereik vergroten en nieuwe zakelijke kansen creëren, omdat het deuren opent in het bruisende zakelijke leven van Amsterdam!

Neem contact op

Onze voordelen van een virtueel kantoor in Amsterdam

Met een virtueel kantoor van Amsterdam Coworking geniet u van allerlei voordelen. Natuurlijk kan u gebruik maken van ons registratieadres aan de Keizersgracht om uw bedrijf te vestigen, maar er zijn nog meer voordelen:

Met een virtueel kantoor in Amsterdam van Amsterdam Coworking geniet u van allerlei voordelen. Natuurlijk kan u gebruik maken van ons zakelijk adres in Amsterdam aan de Keizersgracht om uw bedrijf te vestigen, maar er zijn nog meer voordelen. Een virtueel kantoor in Amsterdam biedt ultieme flexibilteit. U kunt uw zakelijke registratieadres behouden, zelfs als u van kantoorruimte verandert of uitbreidt naar nieuwe locaties. Dit geeft uw bedrijf een gevoel van stabiliteit en consistentie, wat belangrijk is voor uw klanten en partners.

Daarnaast profiteert u van een zakelijk postbus in Amsterdam, waarbij Amsterdam Coworking uw post voor u sorteert. Geen gedoe meer met het doorzoeken van onbelangrijke poststukken; u kunt zich concentreren op de essentiële aspecten van uw bedrijf. En als u regelmatig op reis bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke post. Onze digitale doorstuurservice zorgt ervoor dat u uw fysieke post op uw laptop of smartphone kunt lezen, waar u zich ook bevindt.

Waarom uw bedrijf vestigen in Amsterdam?

De stad Amsterdam biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne bedrijvigheid. Met verschillende culturen en internationale bedrijven, trekt Amsterdam niet alleen talent van over de hele wereld aan, maar biedt ook een inspirerende omgeving voor ondernemers. De stad bevordert innovatie en creativiteit, waardoor het de ideale plek is om uw bedrijf te vestigen. Een virtueel kantoor in Amsterdam opent de deur naar dit dynamische zakelijke landschap, waardoor u kunt profiteren van alle unieke voordelen die deze stad te bieden heeft.

Direct boeken

Wat gaat u betalen voor een virtueel kantoor in Amsterdam?

Voor een virtueel kantoor in Amsterdam zijn er drie pakketten bij ons beschikbaar, elk met hun eigen diensten en prijzen.

  • Pakket A, kost 59,- per maand en omvat onder andere een registratieadres bij de Kamer van Koophandel, post scan service, en een zakelijk ontvangstadres. Dit pakket is jaarlijks opzegbaar.
  • Pakket B biedt dezelfde diensten als Pakket A voor 70,- per maand, maar met de mogelijkheid van maandelijkse opzegbaarheid.
  • Pakket C kost 99,- per maand en omvat alle diensten van Pakket A en B, met extra voordelen zoals een eigen 020-telefoonnummer en 32 uur per maand gebruik van een luxe werkplek.

Onze diensten aangepast aan uw bedrijf

Onze pakketten voor een virtual office in Amsterdam bieden u de flexibiliteit die u nodig heeft. U zit niet aan langlopende contracten vast. Dit betekent dat u uw abonnement kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze eigenschap maakt het ideaal voor start-ups, freelancers en kleine ondernemingen die flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Of u nu wilt opschalen, inkrimpen of simpelweg een pauze wilt nemen, het virtuele kantoor past zich aan uw bedrijfsbehoeften aan. Zo behoudt u niet alleen de controle over uw zakelijke uitgaven, maar ook de vrijheid om uw werkruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Meer weten over onze services?

Als u klaar bent om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en een professionele uitstraling te creëren zonder de kosten en verplichtingen van een traditioneel kantoor, is een inschrijfadres voor de KvK met een virtual office bij Amsterdam Coworking de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw groei en succes!

Bekijk tarieven
Wijzig taal: