+31 (0)20-26 19 630

Virtual Office

Een prestigueus en zakelijk registratie adres in Amsterdam

Het grachtenpand waar uw virtual office zit

Virtual Office

Wilt u graag uw registratie adres op een representatieve locatie zonder de bijkomende hoge kosten? Dan is een virtual office bij Amsterdam Coworking precies wat u zoekt.

U bent ‘gevestigd’ in een prestigieus grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam centrum met verschillende aanvullende diensten voor een scherpe vaste prijs.

  • Een prestigieus en zakelijk registratie adres (Keizersgracht 391A, Amsterdam)
  • Per maand opzegbaar
  • Adres is te gebruiken voor de 
Kamer van Koophandel
  • Post scan, doorstuur- en bewaarservice

Vanaf €59,- per maand
zonder bijkomende kosten.

Bekijk alle tarieven

Wat houdt een
virtual office in?

Intercom voor het gebouw van jouw virtual office

Met een virtual office heeft u de mogelijkheid om het adres aan de Keizersgracht (391A) te gebruiken als uw officiële zakelijke adres bij de Kamer van Koophandel. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf wordt gevestigd op een gerenommeerde locatie, wat uw geloofwaardigheid en reputatie in de markt vergroot.

Naast het gebruik van ons registratieadres profiteert u ook van handige diensten die uw zakelijke activiteiten efficiënter maken. Onze post scan, doorstuur en bewaar service stelt u in staat om uw fysieke post probleemloos te beheren. Geen stapels post meer op uw eigen adres, en als u meerdere samenwerkingsverbanden heeft, kunt u alles centraal laten afhandelen met één overkoepelend postadres.

Neem contact op

De voordelen van een virtual office bij Amsterdam Coworking

Met een virtual office van Amsterdam Coworking geniet u van allerlei voordelen. Natuurlijk kan u gebruik maken van ons registratieadres aan de Keizersgracht om uw bedrijf te vestigen, maar er zijn nog meer voordelen:

Een van de belangrijkste voordelen van een virtual office is de flexibiliteit die het biedt, vooral als uw bedrijf groeit. U kunt uw zakelijke registratieadres behouden, zelfs als u van kantoorruimte verandert of uitbreidt naar nieuwe locaties. Dit geeft uw bedrijf een gevoel van stabiliteit en consistentie, wat belangrijk is voor uw klanten en partners.

 

Daarnaast bespaart u kostbare tijd doordat Amsterdam Coworking uw post voor u sorteert. Geen gedoe meer met het doorzoeken van onbelangrijke poststukken; u kunt zich concentreren op de essentiële aspecten van uw bedrijf. En als u regelmatig op reis bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke post. Onze digitale doorstuurservice zorgt ervoor dat u uw fysieke post op uw laptop of smartphone kunt lezen, waar u zich ook bevindt.

Flexibel werken en maandelijks opzegbaar

Daarnaast biedt een virtual office bij Amsterdam Coworking u de flexibiliteit die u nodig heeft. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, zodat u niet aan langlopende contracten vastzit. U kunt uw abonnement aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf, wat het ideaal maakt voor start-ups, freelancers en kleine ondernemingen die flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Meer weten over onze services?

Als u klaar bent om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en een professionele uitstraling te creëren zonder de kosten en verplichtingen van een traditioneel kantoor, is een virtual office bij Amsterdam Coworking de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw groei en succes!

Bekijk tarieven
Wijzig taal: