+31 (0)20-26 19 630

Vergaderruimte Amsterdam

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Amsterdam om met uw collega’s, partners of klanten te vergaderen of een presentatie te geven? Amsterdam Coworking verhuurt vergaderruimtes in het centrum van Amsterdam tegen een scherp uurtarief.

Bij het huren van een vergaderruimte zijn wifi en koffie/thee inbegrepen. Wij zorgen voor een luxe en professionele setting waar u op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken. Neem contact met ons op om de vergaderruimte te boeken.

Dit zijn onze voordelen van een vergaderruimte in Amsterdam

Amsterdam Coworking is een totaalaanbieder van zakelijke werkplekken en services voor het inschrijven en draaiende houden van ondernemingen. Zo doet ons pand dienst als inschrijfadres voor de KvK, kunt u uw zakelijke post op dit adres laten bezorgen en bestaat er ook de mogelijkheid om uw telefoon te laten beantwoorden. Met onze vergaderruimte in Amsterdam kunt u heel eenvoudig vanuit huis of een flexibele locatie werken en toch uw klanten of partners in een neutrale en professionele omgeving ontmoeten. Liever geen zakenbezoek bij u thuis? Onze vergaderruimte biedt de perfecte oplossing.

Waarom een vergaderruimte huren in Amsterdam?

Ons schitterende pand bevindt zich trots langs de majestueuze Keizersgracht, diep geworteld in het bruisende hart van Amsterdam. Hier creëren we een dynamische werkplek waar ondernemers toegang hebben tot diverse flexwerkplekken, een uitnodigende vergaderruimte en een inspirerende kantoorruimte. Deze unieke omgeving biedt ondernemers de kans om te werken op een centrale en prestigieuze locatie in de stad, zonder dat dit gepaard gaat met een torenhoge prijs. Onze stijlvolle vergaderruimte langs de Keizersgracht, met een capaciteit voor maximaal vier personen, is flexibel beschikbaar per uur, waardoor zakelijke ontmoetingen goed te plannen zijn in zowel uw drukke agenda als dat van uw klanten of zakenpartners.

Profiteer van een centraal gelegen locatie

Het pand, gelegen aan de prestigieuze Keizersgracht, biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid via zowel auto als openbaar vervoer, maar straalt tevens een sfeer van elegantie en professionaliteit uit. Deze centraal gelegen locatie is ideaal voor het verwelkomen van zakelijke relaties met een onberispelijke ontvangst. De weelderige omgeving van de Keizersgracht draagt bij aan een fijne ambiance, waardoor uw bedrijf een uitnodigende en representatieve uitstraling krijgt. Of het nu gaat om een formele bijeenkomst of informeel overleg, dit adres op de Keizersgracht biedt de perfecte setting voor het creëren van waardevolle zakelijke connecties.

Van alle gemakken voorzien bij Amsterdam Coworking

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren in Amsterdam, geschikt voor vier personen. De ruimte is strategisch gelegen, gescheiden van de flexwerkplekken, wat u de privacy biedt die u nodig heeft voor succesvolle vergaderingen of presentaties. Met royale ramen geniet de ruimte van overvloedig natuurlijk licht, waardoor een aangename en inspirerende sfeer wordt gecreëerd. Deze ramen kunnen bovendien volledig geopend worden, waardoor u niet alleen geniet van een adembenemend uitzicht, maar ook de mogelijkheid heeft om de ruimte optimaal te ventileren. De combinatie van privacy, licht en frisse lucht draagt bij aan een productieve en comfortabele vergaderomgeving.

Hoeveel betaalt u voor een vergaderruimte in Amsterdam?

Bij Amsterdam Coworking bieden we u de mogelijkheid om onze veelzijdige vergaderruimte te huren voor slechts €20 per uur. Maar waarom beperken tot enkel het uurtarief? Kies voor ons uitgebreide servicepakket en geniet van 2 tot 16 uur gebruik zonder extra kosten. En dat is nog niet alles. Bij regelmatig gebruik ontvangt u aantrekkelijke kortingen, variërend van 50% tot wel 75% op het standaard uurtarief. Bovendien geven we u de vrijheid met maandelijks opzegbare abonnementen. Of u nu een eenmalige bijeenkomst plant of regelmatig gebruik wilt maken van een professionele ruimte, bij Amsterdam Coworking streven we ernaar flexibiliteit en voordelen te bieden die passen bij uw behoeften.

Onze vergaderzaal die u kan huren tegen een gereduceerd tarief met een virtueel kantoor

Neem contact op

Wilt u ook een vergaderruimte huren in Amsterdam? Neem contact met ons op om uw boeking te plaatsen. Naast het aanbieden van een professionele vergaderruimte in Amsterdam, hebben wij een scala aan andere diensten beschikbaar om uw zakelijke behoeften te vervullen. Voor meer informatie over onze uitgebreide servicepakketten staan wij tot uw beschikking.

Neem contact met ons op via telefoon op 020 – 261 19630 of stuur een e-mail naar info@amsterdamcoworking.nl. Ons streven naar duidelijke communicatie, heldere voorwaarden en een moeiteloze service garandeert dat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Maak het uzelf gemakkelijk met onze oplossingen!

Neem contact op
Wijzig taal: