+31 (0)20-26 19 630

Vergaderruimte Amsterdam

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Amsterdam om met uw collega’s, partners of klanten te vergaderen of een presentatie te geven? Amsterdam Coworking verhuurt vergaderruimtes in het centrum van Amsterdam tegen een scherp uurtarief.

Bij het huren van een vergaderruimte zijn wifi en koffie/thee inbegrepen. Wij zorgen voor een luxe en professionele setting waar u op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken. Neem contact met ons op om de vergaderruimte te boeken.

Huur onze vergaderruimte aan de Keizersgracht

Ons pand is gevestigd aan de Keizersgracht in het hart van Amsterdam. Met diverse flexwerkplekken, een vergaderruimte en een kantoorruimte bieden wij ondernemers de kans om op een centrale en prestigieuze locatie in Amsterdam te werken, zonder dat hiervoor de hoofdprijs betaald hoeft te worden. Onze vergaderruimte aan de Keizersgracht biedt ruimte aan maximaal vier personen en kan per uur geboekt worden.

Het pand bevindt zich op de Keizersgracht  en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Voor een professioneel ontvangst van uw zakelijke relaties bent u hier aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Amsterdam Coworking?

Amsterdam Coworking is een totaalaanbieder van zakelijke werkplekken en services voor het inschrijven en draaiende houden van ondernemingen. Zo doet ons pand dienst als inschrijfadres voor de KvK, kunt u uw zakelijke post op dit adres laten bezorgen en bestaat er ook de mogelijkheid om uw telefoon te laten beantwoorden. Met onze vergaderruimte in Amsterdam kunt u heel eenvoudig vanuit huis of een flexibele locatie werken en toch uw klanten of partners in een neutrale en professionele omgeving ontmoeten. Liever geen zakenbezoek bij u thuis? Onze vergaderruimte biedt de perfecte oplossing.

Onze vergaderruimtes

Op ons adres aan de Keizersgracht is een vergaderruimte aanwezig die ruimte biedt aan vier personen. U zit hier afgeschermd van de flexwerkplekken en kunt dus in alle privacy vergaderen of presenteren. Dankzij de grote ramen is de ruimte voorzien van veel natuurlijk licht. De ramen zijn volledig te openen, waarmee u de vergaderruimte goed kunt ventileren. De ruimte is te huur voor €20 per uur. Kiest u voor een uitgebreid servicepakket van Amsterdam Coworking? Dan kunt u 2 tot 16 uur gebruikmaken van onze vergaderruimte zonder bijkomende kosten. Wilt u de ruimte vaker gebruiken? Dan krijgt u respectievelijk 50 en 75% korting op het uurtarief. Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Neem contact op!

Wilt u gebruikmaken van onze vergaderruimte in Amsterdam? Neem contact met ons op om uw boeking te plaatsen. Ook gebruik maken van andere services die wij bieden? We vertellen u er graag meer over. U bereikt ons door te bellen naar 020 – 261 19630 of te mailen naar info@amsterdamcoworking.nl. Wij staan voor duidelijke communicatie, heldere voorwaarden en een eenvoudige service. Door het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u zich volledig op uw kerntaken richten.

Neem contact op
Wijzig taal: