+31 (0)20-26 19 630

Flexwerkplekken Amsterdam

Bent u op zoek naar een flexibele werkplek in Amsterdam waar u in alle rust en in een professionele omgeving kunt werken? Bij Amsterdam Coworking bieden wij diverse flexibele werkplekken, inclusief een vergaderruimte voor het ontvangen van klanten en relaties. Als u op zoek bent naar een luxe en stijlvolle werkplek, bent u bij Amsterdam Coworking aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in flexibele werkplekken in Amsterdam en bieden tevens virtuele kantoren, zakelijke adressen en kantoorverhuur aan. Het reserveren van uw flexibele werkplek is eenvoudig; neem contact met ons op via telefoon of e-mail en ontdek zelf hoe moeiteloos het is om een flexplek in Amsterdam te huren.

Een flexwerkplek huren bij Amsterdam Coworking

Bij Amsterdam Coworking kunt u een flexibele werkplek huren in Amsterdam voor een speciale actieprijs van slechts €1,50 per uur. U heeft verschillende pakketopties om uit te kiezen. Met pakket B kunt u bijvoorbeeld maandelijks 30 uur lang gebruikmaken van onze flexibele werkplekken zonder extra kosten. Daarnaast krijgt u het voorrecht om twee uur van onze vergaderruimte te gebruiken met 50% korting op eventuele extra uren. Als u voor pakket C kiest, heeft u onbeperkte toegang tot een van onze zes werkplekken en kunt u de vergaderruimte 16 uur boeken zonder extra kosten, met 75% korting op eventuele extra uren. Bij Amsterdam Coworking berekenen we geen opstart- of administratiekosten, wat uiterst voordelig is.

Werken in een prettige omgeving

Onze algemene ruimte biedt plaats aan zes flexibele werkplekken op een prachtige locatie, waar u ongestoord kunt werken tegen een uiterst concurrerend tarief. Veel van onze klanten combineren het gebruik van een flexibele werkplek met het huren van een vergaderruimte. Hierdoor kunt u zich goed voorbereiden op uw afspraak en ruim op tijd aanwezig zijn om uw klant in een professionele omgeving te ontvangen. Bij de huur van een flexibele werkplek is toegang tot onze betrouwbare wifi-verbinding inbegrepen. En als u zin heeft in een kopje koffie of thee, brengen wij daar geen extra kosten voor in rekening.

Uitstekende bereikbaarheid

U vindt onze flexwerkplekken in ons kantoor aan de Keizersgracht 241, in het centrum van Amsterdam. Een uniek en prachtig pand dat goed bereikbaar is met de auto via de ringweg A10. Reizen met het openbaar vervoer? Vertrek dan vanaf het Centraal Station in Amsterdam met tramlijn 1, 2, 5, 13 en 17 of via bus 170, 172 naar halte Westermarkt. Vanaf deze halte is ons pand enkele minuten lopen. Zo is het heel eenvoudig om even een paar uur gebruik te maken van onze flexplekken wanneer u al in Amsterdam bent.

Boek uw flexplek direct!

Een flexwerkplek van Amsterdam Coworking boeken? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 261 9630 of mail naar info@amsterdamcoworking.nl. Wilt u ook gebruik maken van onze uitgebreide services? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar, waarbij betrouwbaarheid, heldere voorwaarden en duidelijke communicatie centraal staan.

Neem contact op
Wijzig taal: