+31 (0)20-26 19 630

Flexwerkplekken Amsterdam

Bent u op zoek naar een flexibele werkplek in Amsterdam waar u in alle rust en in een professionele omgeving kunt werken? Bij Amsterdam Coworking bieden wij diverse flexibele werkplekken, inclusief een vergaderruimte voor het ontvangen van klanten en relaties.

Als u op zoek bent naar een luxe en stijlvolle werkplek, bent u bij Amsterdam Coworking aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in flexibele werkplekken in Amsterdam en bieden tevens virtuele kantoren, zakelijke adressen en kantoorverhuur voor co working aan.

Waarom een flexwerkplek huren in Amsterdam?

Het huren van een flexwerkplek in Amsterdam bij Amsterdam Coworking biedt talloze voordelen voor zowel individuele professionals als bedrijven. Ten eerste biedt de bruisende stad een inspirerende omgeving die creativiteit en innovatie stimuleert. Daarnaast is Amsterdam een knooppunt van zakelijke activiteiten, waardoor het huren van een flexwerkplek u toegang geeft tot een breed netwerk van potentiële klanten, zzp’ers, partners en samenwerkingsmogelijkheden.

Onze flexwerkplekken zijn gelegen op een strategische locatie, dicht bij openbaar vervoer en andere voorzieningen. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale professionals.

Werken in een prettige omgeving

Onze algemene ruimte, gelegen op een prachtige locatie, biedt een serene en inspirerende omgeving voor zes flexibele werkplekken tegen een zeer concurrerend tarief. Naast het gebruik van de werkplekken, kunnen onze klanten profiteren van de mogelijkheid om ook een vergaderruimte te huren. Dit stelt hen in staat om zich grondig voor te bereiden op hun afspraken en ruim op tijd aanwezig te zijn om hun klanten in een professionele omgeving te ontvangen.

Bovendien zorgt de rustige ambiance ervoor dat u ongestoord kunt werken en volledig gefocust kunt blijven op uw taken.

Een flexwerkplek in Amsterdam huren bij Amsterdam Coworking

Bij Amsterdam Coworking kunt u een flexwerkplek in Amsterdam huren voor een speciale actieprijs van slechts €1,50 per uur, en dus €36 per 24 uur. Bij Amsterdam Coworking berekenen we daarbij geen opstart- of administratiekosten, wat uiterst voordelig is. U heeft verschillende pakketopties om uit te kiezen:

  • Met pakket B kunt u 30 uur lang gebruikmaken van onze flexibele werkplekken zonder extra kosten. Daarnaast krijgt u het voorrecht om twee uur van onze vergaderruimte te gebruiken met 50% korting op eventuele extra uren.
  • Met pakket C heeft u onbeperkte toegang tot een van onze zes werkplekken en kunt u de vergaderruimte 16 uur boeken zonder extra kosten, met 75% korting op eventuele extra uren.

Gelegen op een toplocatie in een bruisende stad

Bij ons vindt u een flexwerkplek in Amsterdam aan de Keizersgracht 241, in het centrum van Amsterdam. Een uniek en prachtig pand dat goed bereikbaar is met de auto via de ringweg A10. Reizen met het openbaar vervoer? Vertrek dan vanaf het Centraal Station in Amsterdam met tramlijn 1, 2, 5, 13 en 17 of via bus 170, 172 naar halte Westermarkt. Vanaf deze halte is ons pand enkele minuten lopen. Zo is het heel eenvoudig om even een paar uur gebruik te maken van onze flexplekken wanneer u al in Amsterdam bent.

Bijkomende faciliteiten van een flexwerkplek in Amsterdam

Bij de huur van een flexibele werkplek is toegang tot onze betrouwbare wifi-verbinding inbegrepen. En als u zin heeft in een kopje koffie of thee, brengen wij daar geen extra kosten voor in rekening. Bovendien is er een receptie aanwezig om u te verwelkomen en uw gasten te ontvangen. Voor degenen die behoefte hebben aan een verfrissing tussen het werk door, zijn er ook snacks en drankjes beschikbaar.

 

Onze flexibele werkplekken zijn ontworpen om uw werkervaring zo comfortabel en productief mogelijk te maken, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Boek vandaag nog

Wanneer u interesse heeft in het boeken van een flexwerkplek bij Amsterdam Coworking, kunt u contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 261 9630 of een e-mail te sturen naar info@amsterdamcoworking.nl. Naast het reserveren van een werkplek, krijg je tevens administratieve ondersteuning en toegang tot vergaderruimtes of zelfs speciale evenementen.

We streven naar klanttevredenheid door betrouwbaarheid, heldere voorwaarden en duidelijke communicatie centraal te stellen. Aarzel niet meer informatie op te vragen over onze diensten en mogelijkheden voor onze flexplekken in Amsterdam!

Neem contact op
Wijzig taal: