+31 (0)20-26 19 630

Virtual Office

A prestigious and business registration address in Amsterdam

Het grachtenpand waar uw virtual office zit

Would you like your business address at a representable location without the additional high costs? Then a virtual office at Amsterdam Coworking is exactly what you are looking for. You are ‘located’ in a prestigious canal house at the Keizersgracht with various additional services for an affordable fixed price.

The benefits of a Virtual Office

Intercom voor het gebouw van jouw virtual office

Met een virtual office in Amsterdam kunt u het prestigieuze adres aan de Keizersgracht (391A) gebruiken als uw officiële kantoor. Vooral als u een startende onderneming heeft is dit erg gunstig; dit geeft uw bedrijf namelijk direct een boost in geloofwaardigheid en reputatie. Op die manier kunt u uw professionele uitstraling behouden zonder dat u de lasten heeft van een fysiek kantoor. Met een virtual office in Amsterdam heeft u toegang tot vergaderruimtes en andere faciliteiten op aanvraag. Hierdoor kunt u flexibel werken en klanten ontvangen op een representatieve locatie.

Bovendien kan het gebruik van een virtual office in Amsterdam uw bereik vergroten en nieuwe zakelijke kansen creëren, omdat het deuren opent in het bruisende zakelijke leven van Amsterdam!

Met een virtueel kantoor in Amsterdam van Amsterdam Coworking geniet u van allerlei voordelen. Natuurlijk kan u gebruik maken van ons zakelijk adres in Amsterdam aan de Keizersgracht om uw bedrijf te vestigen, maar er zijn nog meer voordelen. Een virtueel kantoor in Amsterdam biedt ultieme flexibilteit. U kunt uw zakelijke registratieadres behouden, zelfs als u van kantoorruimte verandert of uitbreidt naar nieuwe locaties. Dit geeft uw bedrijf een gevoel van stabiliteit en consistentie, wat belangrijk is voor uw klanten en partners.

Daarnaast profiteert u van een zakelijk postbus in Amsterdam, waarbij Amsterdam Coworking uw post voor u sorteert. Geen gedoe meer met het doorzoeken van onbelangrijke poststukken; u kunt zich concentreren op de essentiële aspecten van uw bedrijf. En als u regelmatig op reis bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke post. Onze digitale doorstuurservice zorgt ervoor dat u uw fysieke post op uw laptop of smartphone kunt lezen, waar u zich ook bevindt.

De stad Amsterdam biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne bedrijvigheid. Met verschillende culturen en internationale bedrijven, trekt Amsterdam niet alleen talent van over de hele wereld aan, maar biedt ook een inspirerende omgeving voor ondernemers. De stad bevordert innovatie en creativiteit, waardoor het de ideale plek is om uw bedrijf te vestigen. Een virtueel kantoor in Amsterdam opent de deur naar dit dynamische zakelijke landschap, waardoor u kunt profiteren van alle unieke voordelen die deze stad te bieden heeft.

Voor een virtueel kantoor in Amsterdam zijn er drie pakketten bij ons beschikbaar, elk met hun eigen diensten en prijzen.

Change language: