Vragen of interesse? Neem contact op!
info@amsterdamcoworking.nl 020 - 261 96 30
Log in

Disclaimer

Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Amsterdam Coworking met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Amsterdam Coworking verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Homepage te doen.

Aansprakelijkheid
Amsterdam Coworking aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Amsterdam Coworking aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Amsterdam Coworking opgenomen informatie.

Databescherming
Amsterdam Coworking respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Amsterdam Coworking gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
Amsterdam Coworking verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Amsterdam Coworking toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Amsterdam Coworking er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over Amsterdam Coworking.

Amsterdam Coworking verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Interesse in een luxe flexplek, vergaderruimte of een virtual office?

Neem contact op!