Vragen of interesse? Neem contact op!
info@amsterdamcoworking.nl 020 - 261 96 30
Log in

Amsterdam Coworking opent haar deuren met luxe werkruimtes en virtual office diensten

Gepubliceerd: 27/10/2017

We zijn sinds 1 september 2017 geopend en willen daarom uitpakken met leuke aanbiedingen voor het verhuur van de vergaderruimte en de werkplekken. We zitten in een monumentaal pand wat een prachtig hoog plafond heeft met mooie kroonluchters. Ik zal komen de weken wat meer laten zien van onze locatie op de Keizersgracht 391 A in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een luxe plek in het centrum van Amsterdam waar u in alle rust kunt werken aan uw onderneming? Bent u op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte waar u uw cliënten kunt ontvangen? Zoekt u een plek waar er écht lekkere koffie en thee wordt geschonken? Dan bent u bij Amsterdam Coworking aan het goede adres!

Wij bieden meerdere diensten aan zoals:

Wat is een Virtual Office?

Een Virtual Office is een concept waarin men gebruik kan maken van een registratieadres zonder dat er sprake is van een fysieke kantoorruimte. Dit heeft vele voordelen zoals:

Mocht het zo zijn dat u wellicht geïnteresseerd in het huren van een luxe flexwerkplek of naar een Virtual Office, heeft u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. Op die manier kunt u een beter beeld krijgen van onze luxe kantoor en kunt u hoogstpersoonlijk beoordelen of de kantoorsetting die wij aanbieden bij u past.


Deel deze blog op social media!

Terug naar blog

Interesse in een luxe flexplek, vergaderruimte of een virtual office?

Neem contact op!