+31 (0)20-26 19 630
Vervolg nieuwe vergaderruimte

Vervolg nieuwe vergaderruimte

Bij Amsterdam Coworking hebben wij het een en ander aangepast in onze vergaderruimtes.

Onlangs hebben wij nieuwe gordijnen geplaatst die een hoge lengte hebben aangezien de hoogte 4,20 m is.

De gordijnen zijn suède van stof en grijs van kleur. We hebben daarvoor gekozen omdat ze qua stijl erg goed bij de vergaderruimte passen.

Verder hebben wij recentelijk ook onze én suite deuren voorzien van een geluidsdichte wand en daarvoor een afbeelding met daarop een kunstwerk van de Nachtwacht van Rembrandt. Dit kunstwerk stamt uit de 17e eeuw, ook wel de Gouden Eeuw genoemd en past goed bij de vergaderruimte.

Ook zijn wij van plan om in de nabije toekomst de 1e vergaderruimte te voorzien van een vergelijkbare kunstposter van de Mona Lisa. Dit kunstwerk is gecreëerd door de Italiaanse kunstenaar Leonardo da Vinci. Het wereldberoemde kunstwerk stamt uit de 16e eeuw en hangt op dit moment in het Louvre museum te Parijs.

Wij voorzien van de mooiste vergaderruimtes met een stijlvolle en luxueuze uitstraling en dit bieden wij u aan voor een zeer scherpe prijs.

Wellicht bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van een luxueus zakelijk registratieadres in Amsterdam. Dit kan handig zijn voor het registreren van uw bedrijf of onderneming bij de Kamer van Koophandel. Tevens bent u dan ook ‘gevestigd’ aan een luxueus pand in het centrum van Amsterdam.

Wij bieden u de mogelijkheid om in een luxe en praktische setting uw businesspartners in ontvangst te nemen in een van onze stijlvolle en modern ingedeelde vergaderruimtes.

Verder hebben wij ook een prachtig beeldscherm met Full HD resolutie waarop u bijvoorbeeld PowerPoint presentaties op kunt weergeven. Voor het houden van zakelijke Skype video calls met uw business partners is het TV scherm ook zeer geschikt. U kunt zelf bepalen hoe u uw de vergaderruimte in gaat delen als u mensen bij ons gaat ontvangen. Er is de mogelijkheid om de tafels die zich in de vergaderruimte bevinden op te stellen in bijvoorbeeld een U vorm. Een aantal van onze bureautafels zijn uitschuifbaar voor extra ruimte om spullen in op te bergen. Mocht het nog nodig zijn dat men meer informatie wil hebben, vul dan het contactformulier in die is te vinden op de website van Amsterdam Coworking.

 

Interesse in een luxe flexwerkplek, vergaderruimte of een virtual office?

Neem contact op
Wijzig taal: