+31 (0)20-26 19 630
Nieuwe vergaderruimte voor 20 personen

Nieuwe vergaderruimte voor 20 personen

Amsterdam Coworking heeft de beschikking over een prachtige ruimte waar je met maximaal 20 personen kunt vergaderen. Het hoge plafond, de grote kroonluchter, de houten vloer, de open haard en de indeling van deze ruimte zorgen voor een zeer gemoedelijke sfeer in klassieke stijl. De ruimte beschikt over een groot presentatiescherm die aangesloten kan worden op een tablet, laptop of telefoon, zodat uw presentatie voor alle aanwezigen goed zichtbaar zal zijn. Koffie, thee, water en een koekje zijn bij de huur van de ruimte inbegrepen.

Er wordt hard gewerkt om een tweede ruimte gebruiksklaar te maken als vergaderruimte. Ook dit is een prachtige ruimte die door allerlei klassieke elementen een zeer gemoedelijke sfeer uitstraalt. Deze ruimte is aanzienlijk groter dan onze andere ruimte en is zo ingericht dat hier met maximaal 20 personen vergaderd kan worden.

Beide ruimtes beschikken over een snelle internetverbinding (Wifi).

Wilt u gebruik maken van een lunch tijdens uw vergadering. Geen probleem, u regelt dit gemakkelijk bij onze partner Caterwings. Zij verzorgen uw lunch voor een mooie prijs. Catalogus met mogelijkheden is aanwezig op locatie. Caterwings is bereikbaar op telefoonnummer 085- 888 57 88.

Specifieke wensen kunt u altijd vooraf aan ons voorleggen, zodat wij de mogelijkheid hebben om te kunnen kijken wat we daarin voor u kunnen betekenen.

De locatie is met het openbaar goed te bereiken, vanaf het centraal station kunt de tram nemen (lijn 5, Amstelveen Stadshart) en stapt u uit bij de halte Keizersgracht (de 5de halte vanaf het station gezien), vanaf deze halte is het nog enkele minuten lopen naar ons pand. Het is mogelijk om met de auto naar de locatie te komen, u dient dan wel rekening te houden met parkeerkosten. Wij kunnen u niet garanderen dat er een parkeerplaats voor u beschikbaar is.

Voor meer informatie, het plaatsen van een boeking of een bezichtiging van de ruimte, kunt u ons bereiken via de website, de mail info@amsterdamcoworking.nl of via telefoonnummer 020-261 96 30.

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Interesse in een luxe flexwerkplek, vergaderruimte of een virtual office?

Neem contact op
Wijzig taal: